آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
2بازدید
۳

اعتراض خانواده «ستایش قریشی» به میزان مهرالمثل

اعتراض خانواده «ستایش قریشی» به میزان مهرالمثل
وکیل خانواده ستایش قریشی از اعلام نتیجه کارشناسی در این پرونده خبرداد و اعلام کرد خانواده وی به این نتیجه اعتراض می کنند.

به گزارش مهر، عسگر قاسمی آقباش در خصوص آخرین وضعیت پرونده ستایش قریشی گفت: بخشی از پرونده که مربوط به ارش البکاره و مهرالمثل بود ۱۶خردادماه در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه دادگاه به کارشناسی ارجاع شده بود.

وی افزود: نتیجه کارشناسی اعلام شده است اما هنوز پرونده برای استیذان به قوه قضائیه ارسال نشده است.

این وکیل دادگستری در خصوص جزئیات نتیجه کارشناسی در رابطه با این بخش از پرونده گفت: ۴۰میلیون به عنوان ارش البکاره و ۴۰میلیون مهر المثل تعیین شده است.

اعتراض خانواده ستایش به مبالغ تعیین شده

قاسمی آقباش افزود: خانواده ستایش به دنبال اعتراض به نتیجه کارشناسی هستند و قرار است اعتراض خود را به زودی ثبت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ۲۳ فروردین‌ سال گذشته بود که گزارشی مبنی بر وقوع قتل یک دختر بچه ۶ ساله افغانستانی در روستای خیرآباد ورامین تحویل مراجع قضایی شد. گزارش حاکی از آن بود که ستایش قریشی که به گفته پدر او یک‌شنبه ۲۲ فروردین برای خرید بستنی از منزل خارج شده، دیگر به خانه بازنگشته است.

در تحقیقات اولیه مشخص شد که پسر ۱۷ ساله همسایه که دچار وسوسه شیطانی شده بود، او را ربوده و پس از تجاوز به قتل رسانده است.

با اعلام این گزارش، دادستانی ورامین بر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت پرونده تأکید کرد و از نخستین لحظات وقوع این جنایت، رسیدگی به این پرونده به طور ویژه و خارج از نوبت در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت تا اینکه پس از صدور قرارمجرمیت و کیفرخواست، شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران، قاتل ستایش را بابت ارتکاب قتل به قصاص، تجاوز به‌عنف به اعدام و بابت جنایت بر میت به دیه محکوم کرد و این حکم در شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور تأیید شد.بهمن سال ۹۵، حکم قاتل ستایش برای اجرا به واحد اجرای احکام دادسرای ورامین ارجاع شد اما برای حکم دادگاه در خصوص ارش‌البکاره و مهرالمثل، حکم اجرا نشد.در حال حاضر حکم صادره به منظور اخذ استیذان، متوقف شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۱:۱۶

وسوسه شیطانی؟؟؟!
بیچاره شیطان!
این شاخ شمشاد برای شیطان کلاس کارآموزی میذاره...

رضا۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۰:۳۰

چنانچه این حکم در وقت مناسب خود انجام میشد شاهد تجاوز و قتل آتناها نبودیم!

علی۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۰۹:۳۱

دیگر اینقدر طولش ندید. یک جنایتکار فاسد که یک دختربچه معصوم را با بدترین وجه به قتل رسانده است سریعتر به دار مجازات برسانید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.