آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
1بازدید
۰

حمله سایبری به شرکت‌های بخش‌انرژی آمریکا و اروپا

گروهی از هکرهای پیشرفته با حمله سایبری به شرکتهای انرژی آمریکا و اروپا موجب اختلال در برخی از این شرکتها شدند.

حمله سایبری به شرکت‌های بخش‌انرژی آمریکا و اروپا
گروهی از هکرهای پیشرفته با حمله سایبری به شرکتهای انرژی آمریکا و اروپا موجب اختلال در برخی از این شرکتها شدند.

به گزارش میزان، هکرها با حمله به رایانه‌های شرکتهای انرژی اروپا و آمریکا موجب اختلال در این کارکرد این شرکتها شدند.

بنابه گزارش شبکه خبری «ان‌بی‌سی» شرکت امنیت رایانه‌ای سایمنتِک (Symantec) روز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌‌ای اعلام کرد که گروهی از هکرهای پبشرفته با تشکیل کمپینی خرابکارانه به شرکتهای انرژی آمریکا و اروپا حمله کردند و در برخی موارد موفق شدند تا سیستمهای اصلی را مختل کنند که عملیات این شرکتها را کنترل می‌کنند.

در این بیانیه همچنین آمده که این هکرها با ارسال حجم عظیمی از ایمیلهای ویروسی قصد ورود به رایانه‌های سازمانهایی در آمریکا، ترکیه، سوئیس، و احتمالا دیگر کشورها دارند.

«اریک چِن» از پژهشگران این شرکت امنیت رایانه با اشاره به اینکه حمله‌های سایبری به کشورهای مختلف از واخر سال 2015 آغاز شد و در ماه آوریل سال جاری شدت یافت افزود: این حمله‌های سایبری نشانه‌های یک گروه به نام «دراگنفلای را دارند که به نظر می‌رسد یک دولت خارجی پشت این حمله‌ها باشد.

وی همچنین ابراز نگرانی کرد که همزمان با افزایش تنشهای حاد ژئوپولیتیک هکرها با اهداف تخریبی به شرکتهای صنعتی از جمله شرکتهای تولیدکننده برق و دیگر خدمات حمله و کارکرد آنها را مختل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.