آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
1بازدید

کی‌روش و تست زوج لیگی در هافبک تدافعی

با پایان نیم اول کارلوس کی روش اکبر ایمانی هافبک تیم پدیده را جایگزین سعید عزت اللهی کرد تا در نیمه دوم زوج کریمی در پست هافبک تدافعی باشد.

به گزارش تابناک ورزشی، حضور سعید عزت اللهی در ترکیب ثابت تیم ملی برابر ونزوئلا با توجه به محرومیت این بازیکن از دیدار اول ایران در جام جهانی یکی از سوالات کارشناسان فوتبال بود، اما کی روش در نیمه دوم از زوج دیگری در پست هافبک تدافعی تیمش استفاده کرد تا از گزینه های دیگری که در این پست در اختیار دارد، رونمایی کند.

با شروع نیمه دوم اکبر ایمانی جایگزین یکی از بازیکنان همیشه ثابت کارلوس کی روش یعنی سعید عزت اللهی شد تا در کنار علی کریمی زوج سازی جدیدی در تیم کی روش شکل بگیرد.با این تغییر نمایان شد که عدم حضور عزت اللهی یکی از دغدغه های کی روش در اولین دیدار جام جهانی است و این مربی پرتغالی در صدد است تا بهترین زوج های خود در پست هافبک تدافعی را مورد آزمایش قرار دهد تا بهترین را برای اولین دیدار مرحله گروهی جام جهانی انتخاب کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمیدخان۱۳۹۶/۰۸/۲۲ ۲۰:۲۰

تکنیک بچه های ما از ونزوئلا ضعیفتر بود اما در تاکتیکهای دفاعی و قدرت بدنی از حریف جوان خود سر بودند

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۲۲ ۲۰:۱۷

بچه های ما از نظر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.