آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
2بازدید
۰

تاکید ماکرون بر حفظ تمامیت ارضی عراق در تماس تلفنی با العبادی

رئیس جمهور فرانسه در تماس تلفنی با نخست وزیر عراق بر لزوم حل مشکلات از طریق گفت‌وگو و حفظ تمامیت ارضی این کشور تاکید کرد.

رئیس جمهور فرانسه در تماس تلفنی با نخست وزیر عراق بر لزوم حل مشکلات از طریق گفت‌وگو و حفظ تمامیت ارضی این کشور تاکید کرد.

به گزارش فارس، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه بامداد یکشنبه طی تماس تلفنی با «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق، بر لزوم حفظ تمامیت ارضی این کشور تاکید کرد.

دفتر نخست وزیری عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد ماکرون در این تماس مجددا موضع محکم فرانسه درباره حفظ اتحاد و تمامیت ارضی عراق و همچنین گسترش حکومت فدرال بر تمام مناطق این کشور را اعلام کرد.

به نوشته وبگاه شبکه «السومریه» العبادی نیز ضمن تاکید بر لزوم تجمیع اقدامات برای بازسازی مناطق آزادشده از اشغال گروه تروریستی داعش، از توزیع عادلانه ثروت برای تمام مردم عراق و مطابق با قانون اساسی خبر داد.

این دو همچنین بر لزوم حل مشکلات از طریق گفت‌وگو و بر اساس قانون اساسی و تمامیت ارضی عراق تاکید کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.