آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
4614بازدید

185 کشته و زخمی در انفجار بغداد

خبرنگار شبكه‌ تلويزيوني الجزيره اظهار داشت: بر اثر انفجار اين دو بمب دهها مغازه در اين بازار به صورت كامل ويران شدند و بسياري از خودرو‌ها‌ي اين منطقه به آتش كشيده شدند.

به دنبال وقوع دو انفجار مهيب در مركز بغداد بيش از 55 شهروند عراقي كشته و 130 تن ديگر زخمي شدند.

به گزارش ايسنا، به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره، قاسم الموسوي سخنگوي طرح امنيتي بغداد اظهار داشت: بر اثر انفجار دو بمب در يك بازار تجاري بزرگ واقع در منطقه حي الكراده در مركز بغداد بيش از 55 عراقي كشته و 130 تن ديگر زخمي شدند كه حال برخي از زخميان اين انفجار وخيم گزارش شده است.

خبرنگار شبكه‌ تلويزيوني الجزيره اظهار داشت: بر اثر انفجار اين دو بمب دهها مغازه در اين بازار به صورت كامل ويران شدند و بسياري از خودرو‌ها‌ي اين منطقه به آتش كشيده شدند.

اين در حالي است كه ارتش آمريكا با صدور بيانيه‌يي اعلام كرد كه در يك عمليات نظامي مشترك نيروهاي آمريكايي و عراقي در منطقه‌ي شمالي عراق و پس از درگيري مسلحانه با عناصر القاعده 9 تن از اين مسلحان كشته و 8 تن ديگر دستگير شدند.

در اين بيانيه هم چنين آمده است: در اين درگيري مسلحانه 3 تن از نيروهاي عراقي كشته و 3 تن ديگر زخمي شدند.

هم‌چنين در اين بيانيه تاكيد شده است كه در اين عمليات گسترده ارتش آمريكا توانست يك انبار اسلحه و تعداد زيادي بمب، موشك زميني و مين كشف و ضبط كند.

اين در حالي است كه همزمان با فرا رسيدن مراسم وفات پيامبر اكرم (ص) آماده باش كامل در شهر نجف اعلام شد و بر اساس اين اعلام آماده باش ورود و خروج هر گونه خودرو به اين شهر متوقف شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.