آخرین خبرهلاکت عامل تیراندازی به پلیس ایرانشهر
2بازدید

منبع آگاه: تکذیب لغو پروازهای امارات به ایران

یک منبع آگاه با تکذیب خبر توقف پروازهای امارات به ایران گفت: قرار است با تصمیم سازمان هواپیمایی کشوری سهم پروازهای شرکت‌های هواپیمایی اماراتی به ایران کاهش یابد.

 

یک منبع آگاه با تکذیب خبر توقف پروازهای امارات به ایران گفت: قرار است با تصمیم سازمان هواپیمایی کشوری سهم پروازهای شرکت‌های هواپیمایی اماراتی به ایران کاهش یابد.

یک منبع آگاه در گفتگو با مهر درباره انتشار خبر توقف پروازهای الاتحاد امارات به تهران در برخی منابع خبری خارجی گفت: موضوع قطع پروازهای دو کشور به هیچ وجه صحت ندارد بلکه قرار است سهم پروازهای شرکت‌های امارات به ایران کاهش یابد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سهم پروازهای ایرلاین‌های اماراتی در مسیرهای پروازی دو کشور بیش از سهم پرواز ایرلاین‌های داخلی است افزود: برای اینکه میزان پرواز شرکت‌های هواپیمایی دو کشور به یک نقطه تعادل برسد، قرار است با تصمیم سازمان هواپیمایی کشورمان، تعداد مجوزهای شرکت های اماراتی با هدف حمایت اقتصادی از ایرلاین‌های داخلی کاهش یابد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه کاهش پرواز شرکت های اماراتی به ایران ناشی از تصمیم گیری مقامات اماراتی نیست، گفت: در خصوص کاهش پرواز شرکت هواپیمایی الاتحاد امارات نیز با همین هدف قرار است از تاریخ پنجم دی ماه پروازهای این شرکت به ۲ پرواز در هفته کاهش یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۰۷:۳۱

این که خیلی بد شد. مثلا اگر بخواهی بروی مصر و با ماهان بروی امارات. بعد باید از مسیر پلیس گذرنامه عبور کنی که چمدانت رو بگیری و برای این هم باید ویزا داشته باشی. بعدش دوباره بری با اتحاد مسیر رو ادامه بدی. حداقل قرارداد برای حمل چمدان ها هم ببندند. تازه خطوط ایرانی اگر تاخیر داشتند پرواز دوم رو چه کسی پاسخگوست؟

محمود۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۰۵:۰۱

اصلا همه اين حرفها چاخان٠ ان شاء الله تمام خطوط جوى بين البلدين متوقف بشه ٠

همشهری۱۳۹۶/۰۹/۲۸ ۲۲:۲۳

کاش کلیه پرواز ها به امارات قطع شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.