آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
4بازدید

دو فروند ATR جدید جمعه آینده در تهران

هواپیمای ATR۷۲-۶۰۰ هفتم و هشتم ایران‌ایر جمعه آینده در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست.

هواپیمای ATR۷۲-۶۰۰ هفتم و هشتم ایران‌ایر جمعه آینده در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست.

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین و هشتمین هواپیمای ATR۷۲-۶۰۰ متعلق به شرکت هواپیمایی هما جمعه هفته آینده وارد تهران می‌شود.

یک مقام آگاه در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با تائید این خبر گفت: دو هواپیمای ATR۷۲-۶۰۰ به رجیستر نامبر EP-ITG و EP-ITH پس از انجام گراند تست‌های مورد نظر در شهر تولوز فرانسه و انجام «اکسپتنس فلایت» مورد نظر شرکت هما، با خلبانان ایرانی به زودی تحویل مدیران شرکت هما خواهد شد.

گفتنی است ساعاتی پیش تست نهایی یکی از این هواپیماهایی ATR EP - ITG انجام و مورد پذیرش قرار گرفت و تست هواپیمای هشتم نیز فردا نهایی خواهد شد.

همچنین مدیرعامل هواپیمایی هما قرار است سه‌شنبه هفته پیش‌رو برای تحویل مدارک این دو فروند هواپیما، به فرانسه سفر کند.

بنا به گفته این منبع آگاه، هر دو این هواپیماها از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی و عاملیت بانک صنعت و معدن به ایران‌ایر، تأمین شده است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.