آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
1بازدید

کشف لواشک‌های آلوده به تریاک

ماموران گمرک در بازرسی از محموله های پستی از داخل لواشک های لول شده تریاک کشف کردند.

به گزارش تسنیم قاچاقچیان مواد مخدر لواشک را لول کرده و در داخل لواشک های لول شده تریاک جاسازی کرده بودند اما ماموران امانات پستی گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) موفق شدند مواد مخدر جاسازی شده در این لواشک ها را با رصد اطلاعات و هوشیاری و همچنین به کمک دستگاه های کنترلی کشف و ضبط کنند.


ماموران گمرک در بازرسی از محموله ها با شگردهای عجیب جاسازی انواع مواد مخدر در داخل پاشنه کفش ، قلیان ، میل باستانی ، کله قند، زیره کفش، کباب پز، عروسک، برس سر، هدفن، خرما، آجیل و ..... مواجه شده اند اما با رصد اطلاعات محموله ها و هوشیاری و همچنین بکارگیری دستگاه های کنترلی پیشرفته مانع از انتقال محموله های مواد مخدر شده اند و قاچاقچیان در انجام عملیات های خود همواره ناکام مانده اند.

ماموران گمرک ایران از ابتدای سالجاری تاکنون موفق به کشف بیش از 50 تن انواع مواد مخدر سنتی ، صنعتی و پیش ساز مواد مخدر شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.