استعفای یکی دیگر از مقام‌های دیپلماتیک ترامپ

کد خبر: ۷۶۴۱۷۵
|
۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۱ 14 January 2018
|
4309 بازدید

یکی از دیپلمات‌های ارشد دولت آمریکا که مسئول رسیدگی به امور پناهجویان است، اعلام کرد به زودی از سمت خود استعفا می‌کند.

به گزارش ایلنا، «سیمون هنشاو» معاون اداره جمعیت، پناهجویان و مهاجرت وزارت امور خارجه آمریکا، اعلام کرد اواخر هفته آینده از سمت خود استعفا می‌کند.

در صورت قطعی شدن استعفای هنشاو، وی سومین مقام ارشد آمریکایی در بخش پناهجویان خواهد بود که استعفا کرده و یا تغییر شغل می‌دهد.

معاون اداره جمعیت، پناهجویان و مهاجرت وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار ایمیلی به همکاران خود اعلام کرد که تصمیم دارد از سمت خود استعفا کند. وی در این ایمیل اضافه کرد که به فعالیت در وزارت امور خارجه اما در اداره دیگری، ادامه خواهد داد.

هنشاو اما دلیل اخذ این تصمیم را اعلام نکرده و تنها گفت که این تغییر به درخواست وی صورت گرفته است.

همزمانی استعفای هنشاو با سخنان توهین‌آمیز «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا خطاب به مهاجران، قابل توجه است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت