آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
3بازدید

صادرات نفت ایران به اسار اویل هند ۲ برابر شد

صادرات نفت ایران به اسار اویل هند در ماه دسامبر سال گذشته میلادی با رسیدن به بیش از ۱۳۹ هزار بشکه در روز، ۲ برابر رشد کرد.

صادرات نفت ایران به اسار اویل هند در ماه دسامبر سال گذشته میلادی با رسیدن به بیش از ۱۳۹ هزار بشکه در روز، ۲ برابر رشد کرد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، مرکز اطلاعات ردیابی کشتی ها در توماسون رویترز اعلام کرد که واردات نفت پالایشگاه خصوصی اسار اویل هند در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی از ایران به ۱۳۹ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز رسید و تقریبا در مقایسه با ماه قبل از آن حاکی از رشد ۲ برابری است.

صادرات نفت ایران به اسار اویل در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۶.۵ درصد افزایش نشان می دهد. در سال ۲۰۱۷ میلادی شرکت اسار اویل در مجموع تقریبا ۲۱ درصد نفت کمتری از ایران به نسبت سال قبل خریداری کرد و رقم ثبت شده برای صادرات نفت ایران به اسار اویل در سال گذشته میلادی بطور میانگین ۱۳۴ هزار بشکه در روز است.

البته شرکت روس نفت روسیه و شرکای آن از جمله ترافیگورا و صندوق یو سی پی روسیه در ماه اوت سال گذشته میلادی قرار داد تصاحب ۹۸.۳ درصد از سهام اسار اویل هند را به قیمت ۱۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به امضاء رساندند و اکنون این کنسرسیوم در آسیا آماده تامین بازار جدید نفتی خود است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.