درپی اقدام سامسونگ سفیر کرهجنوبی احضار شد
در پی اقدام غیر اخلاقی و غیر ورزشی سامسونگ سفیر کره جنوبی به وزارت امور خارجه احضار شد.
در پی اقدام غیر اخلاقی و غیر ورزشی سامسونگ سفیر کره جنوبی به وزارت امور خارجه احضار شد.
به گزارش تسنیم، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام خبر فوق گفت: در پی انتشار خبری مبنی بر تصمیم مسئولین کمیته بین المللی المپیک و شرکت سامسونگ کره جنوبی مبنی بر مستثنی قرار دادن ورزشکاران ایرانی در کنار ورزشکاران کره شمالی شرکت کننده در بازیهای المپیک زمستانی پیونگ چانگ از دریافت هدایای شرکت کرهای سامسونگ به بهانه تحریم های بین المللی، شب گذشته کیم سونگ هو سفیر کره جنوبی در تهران توسط محمود فرازنده دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل آسیا و اقیانوسیه به وزارت امور خارجه فراخوانده شد.
قاسمی افزود: در این دیدار مراتب اعتراض شدید وزارت امور خارجه و جمهوری اسلامی ایران نسبت به این رفتار غیر اخلاقی و مغایر با روح حاکم بر بازیهای المپیک که شعار خود را ورای رنگ، دین، نژاد و سیاست قرار داده، به وی اعلام شد. در این دیدار خاطر نشان شد در صورتی که شرکت سامسونگ مراتب عذرخواهی خود را از این اقدام نابخردانه اعلام ننماید، این موضوع شدیدا بر روابط تجاری شرکت سامسونگ با جمهوری اسلامی ایران تاثیر خواهد گذاشت.
سفیر کره جنوبی ضمن ابراز تاسف فراوان در این دیدار اعلام داشت طی تماس های مکرر با مقامات ذیربط در وزارت امور خارجه و دولت کره جنوبی و شرکت سامسونگ موضوع را بدلیل اهمیت و حساسیت دنبال کرده و طبق اظهارات مقامات رسمی دولت کره جنوبی و شرکت سامسونگ هیچگونه دخالتی در بروز این سوء تفاهم و توزیع اقلام اهدائی به عنوان اسپانسر این بازیها نداشته اند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اشتباه بزرگ ما ایرانیان اینست که بازار بکر کشور خود را بدون استراتژی مشخص و به ضرر کشورمان در اختیار شرکتهای خارجی قرار میدهیم.
اجازه فروش محصولات به سامسونگ و بطور عام هر شرکت خارجی، صرفا به شرط تولید کامل در داخل و صادرات 40 درصدی باشد.
همین الآن واردات و خرید و فروش کالاهای کمپانی سامسونگ را در ایران ممنوع کنید!! کارخانه های لوازم خانگی سامسونگ در ایران را هم که بازار ما را در دست گرفته است و تنها جنس مونتاژ می کند تعطیل کنید!! مشابه همه کالاهای سامسونگ را کارخانه های ایرانی با برند و مارک ایرانی هم تولید می کنند و نیازی به آنان نداریم. طی بخشنامه ای سازمانهای دولتی را موظف کنید از خرید کالاهای سامسونگ خودداری کنند، از مونیتور رایانه گرفته تا گوشی موبایل و تلویزیون و یخچال و کالاهای دیگر. همین الآن اینکارها را بکنید و از تحقیر و خواری مردم جلوگیری کنید.
از ماست که بر ماست . به شخصه دیگه تا عمر دارم از محصولات سامسونگ استفاده نمیکنم کمپانی سامسونگ باید بفهمه که مردم ایران محتاج یک عدد گوشی تلفن نیستند . ایرانی عزتش از همه چیز مهمتره
مردم نباید سامسونگ بخرند
من دقیقا نفهمیدم ما به خاطر چه تحریمی مستحق چنین بی حرمتی شده ایم؟ یعنی قطعنامه ای در سازمان ملل علیه ماست که فروش گوشی تلفن به ما ممنوع است؟
احضار سفیر چرا؟؟ این که بیشتر تحقیرآمیز بود!!! ذر ضمن، سامسونگ شرکت است، دولت که نیست.
يعني همچين چيزي وجود داره كه ما ايرانيها به همه خارجيها حالي كنيم 2ماه محصولات سامسونگ رو نميخريم..........
بله حقشه اگر عذرخواهی نکردن جلوی فعالیت های سامسونگ رو تو ایران بگیرن. هرگز محصولات این شرکت رو نخواهم خرید.
مردم باید محصولات کره ای رو تحریم کنن تا حساب کار دستشون بیاد
فقط تحریم سامسونگ بریم سمت ال جی اینجوری بین دو تا برندشون اختلاف میفته
چه عجب یه مقام مسئولی عکس العملی از خودش نشون داد امیدواریم به همین بسنده نکنند.
مردم هم باید سامسونگ رو تحریم کنن
همين طور بايست عمل كرد بهيج كشوري اجازه ندهيد كه بايرانيان توهين كنند
اگه مردم مردم باشن باید خرید گوشیهای سامسونگ رو تحریم کنن
بیایید یکبار مردانگی نشان داده و همه چیز را به دولت و ... واگذار ننماییم.
ورزشکاران ما که قرار نیست مدال بیاورند. جوانمردی کنند و هم اکنون با انصراف از بازیها به کشور بازگردند.
شرکت سامسونگ رو تا اعلام عذرخواهی رسمی تحریم کنیم
حالا مفهوم گفته معاون رئيس جمهور جناب نوبخت را بهتر ميشود فهميد
واردات کلیه محصولات سامسونگ را ممنوع کنید
کلا دنیا همه جا دارن ما ایرانیها رو تحقیر میکنند اونوقت مسولین ما همیشه فقط تهدیدشون در حد یه حرف و یا نامه باقی میمونه، بعد از چهل سال به کجا رسیدیم!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.