رهایی ٣ گروگان از چنگال آدم‌ربایان

کد خبر: ۷۷۳۴۹۶
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۹ 12 February 2018
|
2545 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان سرباز از رهایی سه ‌نفر گروگان ربوده‌شده در کمتر از ٢٤ ساعت از چنگال آدم‌ربایان در این شهرستان خبر داد. 

به گزارش شرق، سرهنگ سیامک مرادی در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ١١٠ مبنی بر ربایش سه مرد میان‌سال به وسیله افرادی ناشناس در بخش کلات این شهرستان بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران در پی تحقیقات گسترده و پایش‌های اطلاعاتی محل اختفای آدم‌ربایان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی عملیات آزاد‌سازی گروگان‌ها را آغاز کردند.

این مقام انتظامی بیان کرد: متهمان از آنجایی که توان مقابله با مأموران را نداشتند، خطر را احساس کردند و از محل متواری و گروگان‌ها در کمتر از ٢٤ ساعت آزاد شدند.

سرهنگ سیامک مرادی  علت و انگیزه آدم‌ربایی را اختلافات شخصی، اعلام و خاطرنشان کرد: تلاش برای دستگیری آدم‌ربایان ادامه دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟