آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
0بازدید

نشست نمایندگان و کارشناسان اطلاعات سپاه درباره خودکشی در زندان؛

مطهری: لحظه خودکشی سیدامامی در فیلم مشهود نیست

نایب رئیس مجلس با اشاره به جلسه امروز برخی نمایندگان با کارشناسان اطلاعات سپاه درباره فوت کاووس سید امامی در زندان، توضیحات ارائه شده را کافی ندانست و گفت، مجلس منتظر تکمیل اطلاعات خود در این زمینه است.

مطهری: لحظه خودکشی سیدامامی در فیلم مشهود نیست

گویی شأن مردم ایران، تنها استفاده از پراید و خودروهای چینی است/ افزایش تعرفه ها، توهین به مردم استصبح امروز، نشستی به درخواست اطلاعات سپاه با حضور تعدادی از نمایندگان از گرایش‌های مختلف سیاسی مجلس برگزار و توضیحاتی درباره فوت سید امامی به نمایندگان ارائه شد.

به گزارش «تابناک»؛ نایب رئیس مجلس با اشاره به جلسه امروز برخی نمایندگان با کارشناسان اطلاعات سپاه درباره فوت کاووس سید امامی در زندان، توضیحات ارائه شده را کافی ندانست و گفت که مجلس منتظر تکمیل اطلاعات خود در این زمینه است.

علی مطهری، اظهار کرد: امروز (دوشنبه) جلسه‌ای به درخواست اطلاعات سپاه با حضور تعدادی از نمایندگان از گرایش‌های مختلف سیاسی مجلس برگزار و توضیحاتی درباره فوت سید امامی به نمایندگان ارائه شد.

وی افزود: ‌در این جلسه همچنین فیلمی از داخل سلول آقای سید امامی نشان دادند. در این فیلم لحظه خودکشی مشهود نیست اما حدود هفت هشت دقیقه ایشان (سید امامی) مشغول اقداماتی است که نشان می‌دهد احتمالا قصد خودکشی دارد. در اینجا کوتاهی اپراتور روشن است که متوجه این اتفاق نشده، در حالی که باید زودتر متوجه می‌شده و از این اتفاق جلوگیری می‌کرده است. به نظر می‌رسد در این زمینه کوتاهی شده و خودشان هم قبول دارند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: توضیحاتی هم درباره فوت آقای سید امامی ارائه شد که به نظرم کافی نیست و نیاز است توضیحات بیشتری ارائه شود تا جوانب مختلف قضیه روشن شود.

به گزارش ایسنا، نایب رئیس مجلس با اشاره به اتهام وارده به سید امامی در خصوص جاسوسی، یادآور شد: مبارزه با جاسوسی کار تخصصی وزارت اطلاعات است و بهتر است این دو نهاد در کار یکدیگر دخالت نکنند.

مطهری در پایان با بیان اینکه تمام کسانی از نزدیک سیدامامی را می‌شناختند نظر مثبتی درباره شخصیت وی داشتند، گفت که مجلس منتظر تکمیل اطلاعات خود در این زمینه و ارائه توضیحات کافی درباره فوت آقای سید امامی در زندان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۳:۲۱

مطهری بگه با چشم خودم دیدم شما راضی میشی

حميد۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۲:۴۱

نماينده مجلس طبق قانون مي تونه راجع به همه مسائل نظر بده شما كأسه داغتر از اش شديد كه مي گيد نظر نده
بعد جون يك ادم انقد بي ارزش شده كه بايد كسي چيزي نگه تا همه چيز اروم باشه اگه كس و كار خودتون هم بود همچين نظري ميدادين

محمد۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۱:۵۵

نائب رئیس مجلس به جای اینکه یه حرفی بزنه اوضاع را آروم کنه این جوری حرفمیزنه !

Hamid۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۱:۵۲

هميشه دادن اختيارات درقبالش مسئوليت هست، ظاهرا دربرخى ارگانها اختيارات بى حدو حصراست ولى مسئوليت وپاسخگويى خبرى نيست.
كلا عذرخواهى توقاموس خيلى ازمسئولين نيست اصلا خودكشى هم باشه بايديه عده بخاطركوتاهى تنبيه بشن ولى متاسفانه ....

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۰:۵۲

کدوم دو نهاد ؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۰:۳۰

درخصوص تمام زندانیان که قوه قضائیه گفته اند که خودکشی کرده اند مسئولیت اصلی سازمان زندانها است وباید پاسخگو باشد چون مراقبین زندان باید انچنان هوشیار باشند که زندانی نتواند خودکشی کند ومسئول سازمان زندانها به دلیل سهل انگاری محاکمه شوند

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۰:۲۰

مطهری جان
میگفتی لنزو تمیز کنن خب خخخخخخخخخ

محمد۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۲۰:۱۴

خوب نظر کمیسیون امنیت ملی غیر از شماست!بهتر اینه که تواین موارد حساس یک نظر بیشتر وجود نداشته باشه نظرا ت موازی دادن در چنین مواردی اصلا مناسب نیست.

احسان۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۱۹:۱۱

آقای مطهری کلا هیچ چیز براش مشهود نیست
از جمله چیزهایی که کلا نمیبیند
جاسوس هسته ای.اختلاس.نجومیها.بتون فردو.مدرک تحصیلی
کلا چیزی رو نمیبینه فقط دنبال چیزی میگرده که بیاد تو چشم

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۳ ۱۹:۰۲

اگر چنین ادعایی داری پس خودت هم نظر نده این دونهاداطلاعاتی به جمع بندی برسن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.