آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
1بازدید

چشم رحمتي دچار خونريزي شده است

وي ادامه داد: اين بازي، ديداري بود كه نمي‌شد روي بحث فني آن حساب باز كرد، اما در هر صورت تيم ما از لحاظ تاكتيكي سرتر بود. اگر بازي لغو نمي‌شد در نيمه دوم مي‌توانستيم با برتري ميدان را ترك كنيم.

سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: مهدي رحمتي از ناحيه چشم دچار خونريزي شده است.

مجيد بصيرت در گفت‌و‌گو با فارس، در مورد شرايط جوي در ديدار سپاهان و مقاومت سپاسي و لغو اين مسابقه در نيمه دوم اظهار داشت: هوا از بازي با پرسپوليس هم بدتر بود. بارش برف و باران به حدي زياد بود كه توپ به راحتي در زمين حركت نمي‌كرد و امكان ادامه بازي براي بازيكنان و داور مسابقه عملي نبود.

وي ادامه داد: اين بازي، ديداري بود كه نمي‌شد روي بحث فني آن حساب باز كرد، اما در هر صورت تيم ما از لحاظ تاكتيكي سرتر بود. اگر بازي لغو نمي‌شد در نيمه دوم مي‌توانستيم با برتري ميدان را ترك كنيم.

سرپرست سپاهان در مورد وضعيت سيد مهدي رحمتي عنوان كرد: وي از ناحيه سر دچار مصدوميت نشده و فقط از ناحيه چشم خونريزي دارد كه اميدوارم با انجام معاينات پزشكي مشكلي براي دروازه‌بان تيم ملي رخ ندهد.

مهدي رحمتي در نيمه اول ديدار برابر مقاومت سپاسي در برخوردي كه با مدافع تيمش، هادي عقيلي داشت، از ناحيه چشم دچار خونريزي شد و به بيمارستان انتقال يافت.

اين بازي به دليل شرايط بد جوي، در نيمه دوم لغو شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۷ ۲۲:۰۸

من بازی را از شبکه استانی دیدم فقط می توانم بگویم سپاهان شانس آورد که بازی نا تمام اعلام شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.