آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
3بازدید

سینمای اجتماعی در کشور ما ناشناخته مانده است

معاون اجرایی رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار معتاد به مواد مخدر، ۵ میلیون معتاد به مصرف مشروبات الکلی، ۲۰۰ هزار سقط جنین، ۳۵ هزار مبتلا به ایدز، ۳ میلیون زن بی‌سرپرست، ۷۰۰ هزار زن رها شده، ۴۵۰۰ خودکشی و ۳۰۰۰ مورد فرار از خانه گفت که وضعیت آسیب‌های اجتماعی کشور به مرز بحرانی رسیده و تا حدودی امنیت اجتماعی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، علی افراشته در مراسم معرفی آثار برتر جشنواره فیلم فجر و تقدیر از آثار این جشنواره با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، گفت: سینمای اجتماعی در کشور ما ناشناخته مانده و آنطور که باید جایگاه خود را پیدا نکرده است. بحث آسیب‌های اجتماعی دامنه‌ای وسیع و گسترده دارد و باید در این زمینه توجه جدی و همه جانبه وجود داشته باشد. وضعیت آسیب‌های اجتماعی کشور به مرز بحرانی رسیده و تا حدودی امنیت اجتماعی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: در مجلس شورای اسلامی حتی در حوزه قانونگذاری هم به آسیب‌های اجتماعی توجه جدی نشده و علت هم این است که شاید فهم درستی از این مساله در کشور وجود ندارد. سینما می تواند جامعه را متحول کند و در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کند. به اعتقاد بنده سینمای اجتماعی در کشور ما ناشناخته مانده و آنطور که باید شناخته نشده و این در حالی است که باید برای فیلم اجتماعی امتیاز ویژه قائل شویم.

معاون اجرایی رییس مجلس همچنین به برخی آسیب‌های اجتماعی در کشور اشاره کرد و افزود: هم اکنون دو میلیون و ۸۰۰ هزار معتاد به مواد مخدر، ۵ میلیون معتاد به مصرف مشروبات الکلی، ۲۰۰ هزار سقط جنین، ۳۵ هزار مبتلا به ایدز، ۳ میلیون زن بی‌سرپرست، ۷۰۰ هزار زن رها شده، ۴۵۰۰ خودکشی و ۳۰۰۰ مورد فرار از خانه وجود دارد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.