آخرین خبرهلاکت عامل تیراندازی به پلیس ایرانشهر
0بازدید

تحویل جعبه سیاه هواپیمای یاسوج به دستگاه قضایی

فرماندار شهرستان دنا گفت: جعبه سیاه به شهر سی سخت منتقل شده است.

عباس بهشتی روی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود: جعبه سیاه هواپیمای تهران -یاسوج تحویل دستگاه قضایی شد.

وی اظهارکرد: جعبه سیاه هواپیمای مفقودی پس از عملیات جستجو امروز یکشنبه، ۱۳ اسفندماه از محل وقوع حادثه سقوط در ارتفاعات دنا به پایین انتقال و هم اکنون در اختیار شواری تامین برای سیر مراحل است.
 


تحویل جعبه سیاه هواپیمای یاسوج به دستگاه قضایی
 
عزیز فیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در روز گذشته گفته بود: با توجه به اینکه در چهاردهمین روز عملیات جستجو اولویت ما انتقال پیکر جانباختگان بوده جعبه سیاه هواپیمای تهران- یاسوج به پایین ارتفاعات دنا انتقال داده نشد.

۱۴ نفر از نیرو‌های امدادی شامل کوهنوردان فدراسیون کوهنوردی، ارتش، هلال احمر، سپاه و نیرو‌های محلی شب گذشته در ارتفاعات دنا ماندند. همچنین دو محموله از پیکر جانباختگان سانحه هوایی پرواز تهران- یاسوج به پایین ارتفاعات دنا منتقل و تحویل پزشکی قانونی شده است. این محموله قطعاتی از پیکر‌های جانباختگان زن و مرد بود که با دو بالگرد هلال احمر انتقال یافتند.

زمان انجام عملیات جستجوی پیکر جانباختگان بستگی به شرایط منطقه و وضعیت ارتفاعات پایین دارد که عمق برف بیشتر و ممکن است شیار‌هایی وجود داشته باشد. عملیات جستجو و انتقال پیکر‌های جانباختگان تا روز جمعه که پیش بینی شده هوا مساعد است ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.