آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
1بازدید
۰

شلیک موشک بالستیک ارتش یمن به یک پایگاه نظامی عربستان

یک منبع نظامی یمنی از شلیک موشک بالستیک به یک پایگاه نظامی جدیدالتأسیس در اطراف جیزان خبر داد.

یک منبع نظامی یمنی از شلیک موشک بالستیک به یک پایگاه نظامی جدیدالتأسیس در اطراف جیزان خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از المیادین، همزمان با تسلط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به چند موضع در گذرگاه علب واقع در منطقه عسیر عربستان، یک منبع محلی از شلیک یک موشک بالستیک از نوع «قاهر M۲» به یک پایگاه نظامی تازه تأسیس شده عربستان خبر داد.

در همین حال، در حمله هوایی ائتلاف عربستان به مناطق کشاورزی در منطقه عبس از توابع استان حجه چهار غیرنظامی مجروح شدند که یکی از آنها کودک است.

یک منبع نظامی یمنی اظهار کرد که طی عملیات گسترده ارتش و کمیته‌های مردمی یمن ده‌ها تن از نیروهای عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن و ائتلاف عربستان کشته و زخمی شدند. همچنین چهار موضع نیروهای منصور هادی و ائتلاف عربستان هدف حمله قرار گرفت.

این منبع نظامی افزود: به رغم اینکه ائتلاف عربستان بیش از ۳۴ حمله هوایی انجام داده اما این حملات بی‌حاصل بوده است.

در طرف دیگر مرزهای یمن هفت سرباز عربستانی در درگیری با نیروهای ارتش وکمیته های مردمی یمن در جیزان و نجران کشته شدند.

همچنین عملیات گسترده ارتش وکمیته‌های مردمی یمن  علاوه بر نجران و جیزان، مناطق الزرقه از توابع استان الجوف، قطابه واقع در شمال‌شرق حیس، استان الحدیده و استان البیضا را در بر گرفت که در پی این عملیات چهار تن از نیروهای منصور هادی کشته و ۹ تن دیگر زخمی شدند.

در استان البیضا نیز چن تن از عناصر وابسته به منصور هادی و گروه تروریستی القاعده کشته و زخمی شدند.

در مقابل جنگنده‌های ائتلاف عربستان ۹ بار مواضع ارتش وکمیته‌های مردمی یمن در الشرفه را مورد هدف قرار دادند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.