آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

تکذیب شایعه مفقود شدن 50 نفر در توچال

معاون عملیات سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر با تکذیب شایعه مفقود شدن 50 نفر در ارتفاعات توچال گفت که تنها پنج نفر در این منطقه به دلیل مه گرفتگی دچار مشکل شده بودند که در حال حاضر توسط امدادگران هلال احمر شناسایی و در حال انتقال به پایین هستند.

شاهین فتحی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز صبح شایعه‌ای مبنی بر گرفتار شدن 50 نفر در بهمن منتشر شد و با پیگیری‌هایی که از هلال احمر استان تهران انجام دادیم و اطلاعاتی که آنها از سازمان آتش نشانی تهران دریافت کرده بودند، مشخص شد که پنج نفر در ارتفاعات توچال به دلیل مه گرفتگی دچار مشکل شدند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر ادامه داد: از همین رو سازمان آتش‌نشانی از ما درخواست تیم کمکی داشت و امدادگران برای نجات اعزام شدند که در حال حاضر این افراد پیدا شده و در حال انتقال به پایین هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.