آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

حمله افراد ناشناس به دانشگاهی در پاریس

چند فرد ناشناس به دانشجویان دانشگاه پاریس یک (تولبیاک) در فرانسه حمله کرده که در جریان آن، تعدادی دانشجو زخمی شدند.

چند فرد ناشناس به دانشجویان دانشگاه پاریس یک (تولبیاک) در فرانسه حمله کرده که در جریان آن، تعدادی دانشجو زخمی شدند.

به گزارش میزان؛ در آستانه امتحانات پایان سال تحصیلی، دانشجویان دانشگاه‌های سراسر فرانسه از جمله پاریس چند روزی است به علت تغییر آیین نامه آموزشی و مقررات امتحانی دست به تظاهرات و راهپیمایی زده اند و چندین دانشگاه تعطیل شده است.

شب گذشته چند نفر لباس شخصیِ کلاه کاسکت به سر به خوابگاه دانشجویان دانشگاه تولبیاک (پاریس یک) یورش برده و موجب مجروح شدن تعدادی دانشجو شدند. پس از این حمله، پلیس فرانسه خود را به محل رسانده و ۶ نفر را بازداشت کرده است.

بنا به اعلام وزارت آموزش عالی فرانسه به علت این اعتصابات و تعطیلی چندین دانشگاه امتحانات پایان سال این دانشگاه‌ها در جا‌های دیگر برگزار می‌شود.

دانشجویان خشمگین خواستار لغو امتحانات تا مشخص شدن تکلیف اصلاحات صورت گرفته از سوی دولت فرانسه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.