آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
0بازدید

آمریکا نگران انتخابات زودهنگام در ترکیه

آمریکا نگران انتخابات زودهنگام در ترکیه

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اعلام برگزاری انتخابات زودهنگام در ترکیه گفت: «ما درباره توانایی جهت برگزاری انتخابات در وضعیت اضطراری نگرانی‌هایی داریم».

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا یک روز بعد از اعلام رسمی برگزاری انتخابات پیش از موعد پارلمانی و ریاست جمهوری در ترکیه، از برگزاری این انتخابات در فضای قانون وضعیت فوق العاده و اضطراری انتقاد کرد.

در اولین واکنش رسمی دولت آمریکا به اعلام برگزاری انتخابات زودهنگام در ترکیه، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده از اینکه این انتخابات قرار است در حالی برگزار شود که قانون وضعیت اضطراری و فوق‌العاده در این کشور برقرار است، ابراز نگرانی کرد.

«هیثر نوئرت» گفت که در جریان وضعیت اضطراری، برگزاری یک انتخابات آزاد، منصفانه و شفاف مطابق با قوانین ترکیه و تعهدات بین المللی این کشور، کاری سخت خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: «ما درباره توانای انجام این انتخابات در این وضعیت فوق العاده نگرانیهایی داریم».

به دنبال کودتای نافرجام جولای 2016، وضعیت اضطراری و فوق العاده در ترکیه این کشور اعمال شده و از آن زمان این وضعیت تمدید شده است.

اعلام نگرانی واشنگتن در حالی صورت گرفت که رئیس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرد که 24 ماه ژوئن (سوم تیر ماه) انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری پیش از موعد و زودهنگام این کشور برگزار خواهد شد.

رجب طیب اردوغان هدف از این تصمیم خود را تحولات منطقه‌ای و لزوم از بین بردن ابهامات درباره آینده دولت عنوان کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.