جهتگیری نظام، انتخاب شهرداری اهل مماشات نیست
یک عضو مجمع نمایندگان تهران، گفت: جهتگیری نظام درباره شهردار آینده تهران یقینا انتخاب فردی که اهل مماشات و نادیده گرفتن تخلفات باشد، نیست.
حجتالاسلام مهدی شیخ درگفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از بین نامزهای پست شهرداری تهران باید فردی انتخاب شود که توانایی بالا، سوابق مدیریتی فراوان و قدرت تعامل با همه نهادها و قوای کشور را داشته باشد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، ادامه داد: این مهم است که شهردار آینده تهران بتواند مسائل مختلف را با همه ارگانها و نهادهای نظام حل و فصل کند، البته این سخن به معنای کوتاه آمدن در برابر تخلف و متخلف نیست.
وی با اشاره به برجستهترین ویژگی فردی که شهردار آینده تهران باید داشته باشد، گفت: تیپ شخصیتی شهردار آینده تهران باید به گونهای باشد که برای حل و فصل اختلافات با افراد و مسئولان در ردههای مختلف حکومت تعامل و تعادل داشته باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس با استناد به سخنان یک مقام قضایی، گفت: یکی از مقامات دستگاه قضایی اخیرا از رسیدگی به پرونده تخلفات شهردار اسبق تهران خبر داده است، بنده نیز از باب وظیفه نظارتی پیگیر این موضوع خواهم بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.