آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
2بازدید

كنايه جالب كاماچو به پيگريني

من بازيكنان خوبي در اوساسونا دارم. حد آنها مشخص است و مديرعامل باشگاه توقع بيش از حدي از من ندارد اما اگر بازيكنان و امكانات رئال مادريد را داشتم چه بهانه‌اي براي عدم قهرماني در هر 3 جام را داشتم؟

سرمربي تيم فوتبال اوساسونا در نشست خبري پس از بازي تيمش برابر رئال مادريد گفت: اگر بازيكنان رئال مادريد را داشتم نشان مي‌دادم فوتبال يعني چه.

به گزارش فارس و به نقل از ماركا، خوسه آنتونيو كاماچو گفت: افسوس كه چنين بازيكناني ندارم. نمي‌دانم پيگريني چه مي‌كند اما در هر حال مشخص است كه توانايي هدايت اين تيم بزرگ را ندارد.

وي ادامه داد: من بازيكنان خوبي در اوساسونا دارم. حد آنها مشخص است و مديرعامل باشگاه توقع بيش از حدي از من ندارد اما اگر بازيكنان و امكانات رئال مادريد را داشتم چه بهانه‌اي براي عدم قهرماني در هر 3 جام را داشتم؟

كاماچو بازيكن پيشين رئال مادريد است و خود را عضوي از اين خانواده مي‌داند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.