آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه

وزیران خارجه اتحادیه اروپا در نشست امروز (دوشنبه) خود در بروکسل با صدور بیانیه ای تحریم های سوریه را تا یکسال دیگر تمدید کردند.

وزیران خارجه اتحادیه اروپا در نشست امروز (دوشنبه) خود در بروکسل با صدور بیانیه ای تحریم های سوریه را تا یکسال دیگر تمدید کردند.

به گزارش ایرنا، تحریم های اعمال شده این اتحادیه علیه مقامات دولت سوریه را که در موضوع شیمیایی سوریه مشارکت داشته اند ، تا یکم ژوئن 2019 تمدید کرد.

در بیانیه اتحادیه اروپا اسامی چند تن از مقامات سوریه که با دولت قانونی این کشور همکاری دارند نیز آمده است. همچنین دارایی های این افراد به جرم همکاری با دولت سوریه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا مسدود می شود. در مجموع 67 شرکت سوری نیز هدف مسدود شدن دارایی ها قرار گرفته اند.'

مخالفان و به تبع آنها کشورهای غربی، دولت سوریه را متهم می‌کنند که در درگیری با شورشیان این کشور از سلاح‌های شیمیایی استفاده می‌کند.

دولت سوریه همواره استفاده از سلاح شیمیایی علیه مخالفان و شورشیان در این کشور را تکذیب کرده است.

در همین ارتباط، وزارت دفاع روسیه نیز در ماه فوریه شورشیان مسلح در غوطه شرقی را متهم کرد که سلاح شیمیایی تولید و استفاده می‌کنند و این کار را به نیروهای دولتی نسبت می‌دهند.

کشورهای غربی - عربی ضدسوری و آمریکا از 7 سال پیش با راهبرد سرنگونی دولت قانونی سوریه ده ها هزار تروریست افراطی از کشورهای مختلف جهان را به این کشور گسیل داشتند و با جنگ افزارهای پیشرفته، پول و کمک ها ی اطلاعاتی از آنان حمایت کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.