آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
4بازدید
۰

هیچ‌یک از نیروهای حق‌التدریس کنونی مربوط به قبل از سال ۹۴ نیستند

رئیس مرکز منابع انسانی وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید هیچ معلم حق‌التدریسی تا قبل از سال ۹۴ بدون تعیین تکلیف نمانده است.

اسفندیار چهاربند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درخصوص تعیین تکلیف نیروهای حق‌التدریسی به دنبال رأی نیاوردن طرح مربوطه در مجلس، توضیح داد: متاسفانه اطلاعات درستی درخصوص سابقه خدمت این افراد داده نشد چراکه آموزش و پرورش پس از اجرای اصل "قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و نهضتی مصوب سال 88" حتی یک نیروی حق ‌التدریسی را تا سال 94 بلاتکلیف نگذاشته است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: درواقع در فاصله سال 88 تا 94 هیچ حق‌التدریسی بدون تعیین تکلیف نمانده است لذا اساسا قبل از سال 94 به دلیل اجرای کامل قانون جامانده‌ای وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آنچه که امروز بر سر آن بحث می‌شود از سال 94 تا امروز است، ادامه داد: درواقع سابقه خدمت حق‌التدریسی‌های مذکور حداکثر از سال 94 به بعد است اما با "عدم تصویب طرح الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و نهضتی در صحن علنی مجلس"، وضعیت آن‌ها بلاتکلیف ماند.

چهاربند گفت: متاسفانه در پی این ماجرا ممکن است نیروهایی که تا امروز حداقل به صورت حق‌التدریس تعیین تکلیف شده بودند تغییر وضعیت دهند.

رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش‌وپرورش معتقد است با توجه به چند نوبت رفت و برگشت این طرح میان کمیسیون و صحن و مذاکرات گسترده میان آموزش وپرورش و سازمان برنامه، بودجه و محاسبات احتمالا این طرح سرنوشت منتهی به نتیجه مطلوب نخواهد داشت و آینده روشنی را برای آن‌ها متصور نیستم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.