آخرین خبربانک صادرات ایران؛ اولین بانک کشور در اعطای تسهیلات نقدینه
1بازدید

ممنوعیت تردد جنوب به شمال در چالوس و هراز

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ممنوعیت تردد در محورهای کرج - چالوس و هراز خبر داد.

به گزارش فارس، سرهنگ نادر رحمانی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور کفت: در حال حاضر شمال به جنوب محور کرج-چالوس محدوده‌های دزدبن، سیاه بیشه، هزارچم و پل زنگوله ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

وی افزود: همچنین در محورهای هراز، فیروزکوه و قزوین - رشت ترافیک نیمه سنگین را شاهد هستیم و در باند جنوبی آزاد راه قزوین _کرج هم ترافیک پر حجم و روان است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: از ساعت 12 امروز تردد در محور کرج - چالوس از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع شده و در محور هراز هم از رودهن به آمل از همین ساعت تردد ممنوع شده است.

رحمانی با بیان اینکه از ساعاتی دیگر در دو محور کرج - چالوس و هراز، از سمت شمال به تهران تردد یکطرفه می‌شود، گفت: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.