آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

افزایش ۱۵ درصدی قیمت ماء‌الشعیر

افزایش ۱۵ درصدی قیمت ماء‌الشعیر

دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت از افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت ماء‌الشعیر در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا کمال علوی با اشاره به آخرین وضعیت قیمت و تولید ماءالشعیر، اظهار کرد: هرساله با توجه به افزایش قیمت حامل‌های انرژی و هزینه مربوط به مواد اولیه و نیز حقوق و دستمزد شاهد افزایش قیمت در این بخش هستیم و امسال با مسائل دیگری از جمله نوسان قیمت ارز و کمبود مواد اولیه و پتروشیمی هم روبرو شدیم.

وی ادامه داد: پس از آنکه تعهد دادیم که افزایش قیمت در فروردین‌ماه مدنظر قرار نگیرد، پیشنهاد افزایش قیمت ماء‌الشعیر از ابتدای اردیبهشت‌ماه عملیاتی و پس از تصویب به سازمان حمایت و شرکت‌های عضو اعلام شد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت با بیان این‌که در سال جاری با آشفتگی و کمبود مواد اولیه از جمله مواد پت (PET) روبرو بودیم، اظهار کرد: در سال جاری علاوه بر افزایش قیمت حامل‌های انرژی، نوسان قیمت ارز و افزایش حقوق و دستمزد با کمبود مواد اولیه از جمله مواد پت (PET) روبرود شدیم و این اتفاق آشفتگی در بازار محصولاتی را به وجود آورد که نیازمند بطری بسته‌بندی بودند.

کمال علوی در ادامه با انتقاد از شرایط به وجود آمده نسبت به این‌که بسیاری از سازمان‌ها قصد دارند ماء‌الشعیر را در زمره نوشابه گازدار قندی قرار داده و مشمول عوارض ۱۵ درصدی کنند، گفت: با مستندات ارائه شده نشان داده‌ایم که ماء‌الشعیر نه به میزان نوشابه دارای قند بوده و نه گاز نوشابه‌ای دارد؛ بنابراین در قبال این فشار مقاومت کرده‌ایم، اما اداره مالیات استان‌ها چنین عوارضی را مطالبه می‌کنند؛ چرا که دولت برای نوشابه‌های گازدار قندی معادل ۱۵ درصد عوارض بهداشت اخذ می‌کند که تولیدکنندگان نوشابه موظف به پرداخت آن هستند.

به گزارش ایسنا، در حالی قیمت ماء‌الشعیر در ظروف مختلف از جمله پت، شیشه و قوطی از ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته که در سال ۱۳۹۶ میزان افزایش قیمت این محصولات تا ۱۲ درصد و در سال ۱۳۹۵ نیز افزایش قیمت‌ها کمتر از ۱۰ درصد بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۱۵:۱۷

هیچ کالای غیرضروری را نمیخرم هرگز تا وقتی ارزان شود

مهرداد۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۱۱:۱۸

من خودم دلستر را قبل از ماه مبارک گرفتم 3000 تومان و روز عید فطر گرفتم 3500 تومان. یعنی حدود 17 درصد. در ضمن همین دلستر قبل از عید بوده 2800. یعنی کمتر از 4 ماه نزدیک 27 درصد گرون شده.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۱۰:۲۳

بسلامتی انشاالله به خوبی خوشی ، مملکت گل بلبلی داریم ما ، خدایا صدهزار مرتبه شکر که یک ایرانیم !و میتونم ماءالشعیر با 15 درصد افزایش قیمت بخورم

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۱۰:۱۶

اقدامات فقط سلبی است توقف سفارش خرید سکه آتی و توقف ثبت سفارش کالاها مثل خودرو و غیره که نه تنها اثر کاهنده قیمت ندارند بلکه خود موجب افزایش مظاعف قیمت ها میشوند . قیمت ها به حال خودشان رها شده...

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۰۹:۵۳

روی بطری ها 3500 نوشته و مغازه دارها دارن به همین قیمت میفروشن در حالی که فروشگاههای زنجیره ای با این که روی بطری 3500 تومان نوشته اما دارن به همون قیمت قبلی 2750 میفروشن! فقط 15 درصد گرون شده؟!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۰۹:۴۹

بعد تورم هم 9 درصده

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۴ ۰۹:۳۰

چرا شرکت های پتروشیمی خوراک را با نرخ دولتی دریافت می کنند ولی محصولات خود در بازار داخل را به نرخ جهانی می فروشند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.