مرگ جوان 34 ساله طبسی بر اثر برقگرفتگی
رئیس پلیس شهرستان طبس گفت: جوان 34 هنگام تعمیر کولر منزل، دچار برقگرفتگی شد و در طبس جان خود را از دست داد.
رئیس پلیس شهرستان طبس گفت: جوان 34 هنگام تعمیر کولر منزل، دچار برقگرفتگی شد و در طبس جان خود را از دست داد.
به گزارش ایلنا، سرهنگ محمود علیپور در تشریح این خبر بیان کرد: با اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع برق گرفتگی در روستای دشتوک شهرستان طبس بلافاصله مأموران پاسگاه اصفهک همراه با گروه امداد به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: ماموران با حضور در صحنه، جوانی 24 سالهای را که هنگام تعمیر کولر آبی دچار برق گرفتگی شده بود به بیمارستان منتقل کردند.
علیپور با اشاره به اینکه فرد برق گرفته پس از انتقال به بیمارستان جان باخت، تصریح کرد: متأسفانه همه ساله تعدادی از شهروندان در فصل تابستان هنگام تعمیر کولر دچار برق گرفتگی میشوند و جان خود را از دست میدهند که لازم است نکات ایمنی در این رابطه رعایت شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.