آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
3بازدید
۰

پیشنهاد قطر برای کاهش اعتراضات در مرزهای غزه با اراضی اشغالی

رئیس کمیته قطری بازسازی غزه اعلام کرد، اگر اسرائیل به کارگران غزه اجازه ورود به اراضی اشغالی را دهد، اعتراض‌ها در مرزها و حملات با بادبادک‌های آتش‌زا کاهش خواهد یافت.

رئیس کمیته قطری بازسازی غزه اعلام کرد، اگر اسرائیل به کارگران غزه اجازه ورود به اراضی اشغالی را دهد، اعتراض‌ها در مرزها و حملات با بادبادک‌های آتش‌زا کاهش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، محمد العمادی، رئیس کمیته قطری بازسازی غزه گفت: ورود ۵۰۰۰ تن از ساکنان غزه برای کار در اسرائیل را می‌توان کلید زد. این امر به توقف اعتراض‌ها و آتش‌سوزی‌های ناشی از بادباک‌های آتش‌زا کمک‌ خواهد کرد.

وی افزود: هنوز پیشرفت محسوسی در تلاش‌ها برای آزادی اسیران یا افراد مفقودالاثر اسرائیلی در غزه حاصل نشده است.

خبرگزاری رویترز در این باره اعلام کرد: اسرائیل یا جنبش حماس درخصوص این پیشنهاد قطر اظهارنظری نکرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.