آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
7بازدید
۲

حضور امنيتي گسترده رژيم صهيونيستي در جام جهاني آفريقاي جنوبي

رژيم صهيونيستي در عرصه رسانه، بخش امنيتي و عمراني در جام جهاني حضور گسترده‌اي دارد و اين رژيم از نيازهاي ژوهانسبورگ براي فعاليت تعدادي از شركت‌هاي خود استفاده كرده است تا روابط اقتصادي دو طرف پس از سالهاي طولاني ركود، توسعه يابد.

جام جهاني فوتبال سال 2010 با حضور گسترده شركت‌هاي امنيتي و تكنولوژي رژيم صهيونيستي همراه است و برغم عدم سعود تيم اسرائيل به جام جهاني، اين شركت‌ها جايگزين حضور تيم خود شده‌اند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "المحيط"، جام جهاني سال 2010 در آفريقاي جنوبي شاهد حضور گسترده شركت‌هاي امنيتي و تكنولوژي اسرائيل است و نيروهاي امنيتي اين رژيم در ورزشگاه‌ها و راههاي اصلي با تجهيزات پيشرفته حضور دارند.

رژيم صهيونيستي در عرصه رسانه، بخش امنيتي و عمراني در جام جهاني حضور گسترده‌اي دارد و اين رژيم از نيازهاي ژوهانسبورگ براي فعاليت تعدادي از شركت‌هاي خود استفاده كرده است تا روابط اقتصادي دو طرف پس از سالهاي طولاني ركود، توسعه يابد.

"اور بارل"، مدير يك دفتر تجاري خصوصي اسرائيل در ژوهانسبورگ گفت: روابط اقتصادي ما با آفريقاي جنوبي به طور كلي بر مبناي تجارت الماس بود كه حجم اين تجارت به نيم ميليون دلار در سال مي‌رسيد، اما قراردادهاي اخير موجب شده تا اين مبلغ به 400 ميليون دلار برسد.

وي افزود: بر اساس اين قراردادها دهها نيروي امنيتي اسرائيل مخفيانه در اماكني كه مسابقات در آن برگزار مي شود حضور دارند و مشاوران امنيتي نيز با نيروهاي امنيتي آفريقاي جنوبي در خيابانها گشت مي زنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

hisrhkjk۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۳:۲۹

20

tajwjuhh۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۳:۲۹

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.