آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

رژیم صهیونیستی حرم ابراهیمی را به روی فلسطینیان می‌بندد

مقامات رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) از بستن 24 ساعته ورودی‌های حرم ابراهیمی بر روی نمازگزاران به بهانه اعیاد یهودیان خبر دادند.

مقامات رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) از بستن 24 ساعته ورودی‌های حرم ابراهیمی بر روی نمازگزاران به بهانه اعیاد یهودیان خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه فلسطین الیوم، حفظی ابو سنینه، مدیر حرم ابراهیمی اظهار داشت که مقامات رژیم صهیونیستی قصد دارند از ساعت 22 امشب به مدت 24 ساعت درهای حرم ابراهیمی را به بهانه اعیاد یهودیان بر روی نمازگزاران ببندند.

وی افزود، تصمیم بستن حرم ابراهیمی در اعیاد یهودیان توسط کمیته صهیونیستی "شمغار" اتخاذ شده و بنا به توصیه‌های این کمیته رژیم صهیونیستی در جریان عیدهای یهودیان مانع از حضور مسلمانان، گفتن اذان و ادای نماز در این مسجد می‌شود. این کمیته مامور تحقیق درباره جنایت و کشتار نمازگزاران حرم ابراهیمی در سال  1994 بود.

حرم ابراهیمی در الخلیل چندین سال است که همچنان در معرض یهودی‌سازی رژیم صهیونیستی قرار گرفته و این رژیم همواره در تلاش برای بسط سیطره خود بر آن بوده است. در همین راستا به یهودیان اجازه اقامه مراسم مذهبی در این مکان مقدس فلسطینیان را داده و در اعیاد یهودی و برخی ایام خاص مانع ورود مسلمانان به آن می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.