آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

انتصاب رئیس جشنواره قرآن و عترت علوم پزشکی

وزیر بهداشت، دکتر محمدرضا فراهانی را به عنوان رئیس بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور منصوب کرد.

به گزارش مهر، به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سیدحسن هاشمی در این ابلاغ یادآور شده است: «نظر به تخصص، تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی و با عنایت به اهمیت گسترش فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به منظور توسعه و تقویت معنویت در میان دانشگاهیان و از آنجا که انجام فعالیت‌های ترویجی و تبلیغی، سهم به سزایی در تحقق این مهم دارد، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و برنامه‌ریزی و نظارت مناسب و بهره‌گیری از نیروهای کارآمد و متخصص، در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآن و عترت (علیهم السلام) به عنوان زمینه‌ساز سلامت همه جانبه آحاد جامعه موفق و موید باشید.»

مرحله نهایی بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت مهرماه امسال در زیباکنار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها برگزار می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.