آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
1بازدید
۱

کشف 2 تن تریاک در درگیری پلیس با قاچاقچیان

فرمانده انتظامی‌استان سیستان و بلوچستان از کشف 2 تن و 203 کیلوگرم تریاک در درگیری مسلحانه پلیس شهرستان «نیکشهر» با قاچاقچیان خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سردارمحمد قنبری در گفت وگو با پایگاه خبری پلیس، گفت: با کسب خبری مبنی بر جابه جایی محموله سنگین مواد افیونی توسط قاچاقچیان در شهرستان نیکشهر موضوع به صورت ویژه در دستور کار عوامل انتظامی‌قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی‌شهرستان نیکشهر با رصد مداوم تحرکات اعضای این باند مسلح، سرانجام شب گذشته به اطلاعاتی در خصوص جابه جایی محموله با یک دستگاه پژو پارس در یکی از محورهای روستایی دست یافتند.

فرمانده انتظامی‌استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر با کمین در مسیر تردد اعضای این باند ، خودرو پژو را شناسایی و با آنها درگیر شدند.

این مقام ارشد انتظامی‌به نیم ساعت درگیری مسلحانه تکاوران پلیس با قاچاقچیان مسلح اشاره کرد و گفت: در این عملیات با آتش پر حجم تیم‌های عملیاتی، سوداگران مرگ با رها کردن خودرو با استفاده از تاریکی شب به سمت ارتفاعات شهرستان متواری شدند.

سردار قنبری عنوان کرد: ماموران انتظامی‌شهرستان نیکشهر در بازرسی از خودرو پژو پارس یک تن و 202 کیلوگرم تریاک کشف کردند.

وی گفت: در ادامه عملیات مخفیگاه اعضای این باند نیز توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه ضمن دستگیری چهار تن از اعضای این باند و توقیف سه دستگاه خودرو مقدار یک تن و یک کیلوگرم تریاک، یک قبضه اسلحه کلاش، 5 تیغه خشاب و 116 عدد فشنگ جنگی کشف شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۱۱ ۱۲:۱۷

یک تن و دویست و دو کیلو تریاک که به طرز ماهرانه ای در یکدستگاه پزو پارس جاسازی بود رو گرفتند؟؟!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.