آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

علوی‌گرگانی: راه خیانت زیاد شده است

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه اگر دستگاه‌های کنترل‌کننده وجود نداشته و نظارت نشود مشکلات زیادی در کشور ایجاد می‌شود، گفت: دلسوزی بیشتری در زمینه نظارت کالا و اجناس شود چون آبروی کشور در این زمینه است.

تسنیم نوشت: مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه اگر دستگاه‌های کنترل‌کننده وجود نداشته و نظارت نشود مشکلات زیادی در کشور ایجاد می‌شود، گفت: دلسوزی بیشتری در زمینه نظارت کالا و اجناس شود چون آبروی کشور در این زمینه است.

آیت‌الله علوی‌گرگانی ظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان استاندارد و جمعی از مدیران این سازمان، با اشاره به آیه‌ای از قرآن‌کریم اظهار داشت: خداوند کارهای دنیا را برای انسان به عنوان بازیچه قرار داده است ولی همین مادیات انسان را به آخرت می‌رساند.

وی افزود: افرادی که مسئولیتی به عهده دارند باید در زمینه خدمت‌رسانی به مردم هیچ کوتاهی نکنند و تنها هدف آن‌ها رضای الهی باشد، سازمان استاندارد کشور دارای مسئولیت سنگینی است چون امور غذای کشور در دست این سازمان است.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه تصریح کرد: اگر کوچک‌ترین خیانتی در سازمان استاندارد کشور شود جامعه دچار مشکل می‌شود و همچنین اجناسی که عرضه می‌شود دچار مشکل باشد مردم با مشکل روبه‌رو می‌شوند.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به گرانی و مشکلات کشور عنوان کرد: زندگی و معیشت مردم سخت شده است و این موضوع فساد به همراه دارد، سازمان استاندارد باید بسیار مراقب باشد چون راه خیانت زیاد شده است.

آیت‌‌الله علوی‌گرگانی با بیان اینکه اگر دستگاه‌های کنترل‌کننده وجود نداشته و نظارت کافی نشود مشکلات زیادی در کشور ایجاد می‌شود، گفت: باید دلسوزی بیشتری در زمینه نظارت کالا و اجناس شود چون آبروی کشور در این زمینه است و اگر تقلبی شود اعتبار کشور کاهش پیدا می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.