آخرین خبرپست معنادار ترامپ: وتو!
2بازدید

۵۰ درصد تخفیف درجریمه یک وارد کننده خودر

ایسنا نوشت: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۲۶ میلیارد ریالی یک شرکت حمل و نقل بین المللی به اتهام قاچاق خودرو خبر داد.

سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات اظهار کرد: پرونده یک شرکت حمل و نقل بین المللی به اتهام قاچاق خودرو توسط شعبه ویژه تعزیرات شهرستان قوچان رسیدگی و پس از صدور حکم محکومیت، متهم با اعتراض به رای تقاضای تجدیدنظر کرد.
وی افزود: این پرونده مجددا در شعبه نهم تجدید نظر ویژه قاچاق کالا و ارز سازمان رسیدگی و مدیرعامل شرکت با احتساب مال از دست رفته جمعاً به پرداخت ۲۵ میلیارد و ۹۳۷ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.
رایگانی اضافه کرد: با توجه به بخشنامه‌های صادره و درخواست متهم برای پرداخت ۵۰ درصد جریمه، در نهایت شرکت مذکور از شرایط عفو برخوردار و نسبت به پرداخت ۱۲ میلیارد و ۹۶۸ میلیون ریال اقدام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.