آخرین خبرزمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری بم را لرزاند
1بازدید

زمان اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها

رئیس مرکز آمار ایران در همایش مشترک سالانه مدیران کل آمار و اطلاعات استان‌ها و معاونان و مـدیـران کل مـرکز آمار کشور در آبادان گفت: 477 شعبه در 366 شهرستان از اردیبهشت سال آینده آماده اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها هستند.

اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها در سال 89، به تصویب رسیده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس مرکز آمار ایران در همایش مشترک سالانه مدیران کل آمار و اطلاعات استان‌ها و معاونان و مـدیـران کل مـرکز آمار کشور در آبادان گفت: 477 شعبه در 366 شهرستان از اردیبهشت سال آینده آماده اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها هستند.

مدد افزود: سرشماری مسکن کشور کـه هر ده سال یک بار صورت می‌گرفت، از سال 90 به بعد هر پنج سال یک بار انجام می‌شود.

رئیس مرکز آمار ایران بـا اعـلام درصـد بـالای جـابجایی و مهـاجرت در کشور افزود: درصد جابجایی و جمعیت در جهان 3 درصد است که این میزان در کشور ما به 17 درصد می‌رسد.

مـدد بـا بیان این‌که استان هـرمـزگان و پارس جنوبی به علت اشتغالزایی جاذب جمعیت هستند تصریح کرد جمعیت استان خوزستان در حـال مهاجرت به مناطق سبز و شمالی کشور و جمعیت دیگر استان‌ها در حال مهاجرت به مرکز کشور هستند.

رئیس مرکز آمار ایران، جابجایی کد پستی شهروندانی که مهاجرت می‌کنند را بـه منظور ثبت اطلاعات و آمار دقیق خواستار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.