آخرین خبرشکست ترامپ تا اینجای انتخابات؛ دموکرات‌ها در مسیر فتح کنگره
1بازدید

امتحان دشوار و رستگاری در آزمون بصیرت

جهان نوشت:
          
انتخابات 88، امتحانی سخت و نفس‎گیر برای همه ایرانیان بود و برخی از آن سربلند بیرون آمدند و دیگرانی ناموفق و در این میان چه بسیار نخبگانی بودند که نتوانستند از این آزمون سخت، نمره قبولی بگیرند و مردود شوند.
 
اکنون در آخرین روزهای سال 88، باید از برخی چهره‎ها یاد کرد که به توفیق الهی، از این مرحله دشوار گذر کردند و نام‎شان در تاریخ ماندگار شد: عبدالحسین روح‎الامینی بی‎تردید یکی از این چهره‎های نام‎آور است.

استادیار دانشکده داروسازی دانشگاه تهران که نام او و مرحوم محسن روح‎الامینی با ماجرای تلخ و دردناک کهریزک گره خورده است؛ رئیس سابق انسیتو پاستور ایران، که از فعالان دانشجویی ماجرای تسخیر سفارت آمریکا نیز به‎شمار می‎رود در این حوادث ناخوشانید فرزند خود را از دست داد و برخلاف بسیاری (که به کوچک‎ترین آزاری رو در روی نظام ایستادند)، در تمامی عرصه‎ها حضوری انقلابی پیدا کرد و هم‎زمان خون‎خواه کشته‎گان به‎ناحق ماجرای کهریزک شد.

امتحان دشوار و رستگاری در آزمون بصیرت


او غیرت‎مندانه در صحنه‎هایی چون ظهر روز عاشورا، به میدان مقابله با اغتشاش‎گران درآمد و در هر لحظه‎ای از لحظات دشوار ماه‎های 88، وفادارانه و غیورانه به دفاع از نظام پرداخت و کوشید تا با رفتاری مدنی و قانونی، قصاص مسببان قتل فرزندش را پیگیری کند و در این مسیر، روشی را انتخاب کرد که برخی دیگر از حادثه‎دیدگان را نیز توانست با خود همراه کند.

برخی در این روزها او را مورد آماج اتهامات و فحاشی‎های خود قرار داده‎اند؛ نام‎های ناشناخته و تاریک از پشت صفحات رایانه‎های خود، فضا را آلوده کرده‎اند و معلوم نیست در کجای کره خاکی نشسته‎اند و از کدام کیسه ارتزاق می‎کنند! لیکن روح‎ الامینی به همه مدعیان نشان داده که می‎شود در چارچوب نظام حرکت و فعالیت کرد و پیگیر حقوق خود شد و پنجه به‎صورت ارزش‎ها نکشید و برای خواست‎های شخصی همه باورها و آرمان‎ها را قربانی نکرد؛ سرافراز بود و مستقل.



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.