جایزه آمریکا برای دستگیری پسر بن لادن

کد خبر: ۸۸۲۰۳۷
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۵ 01 March 2019
|
4496 بازدید
|
۱

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این وزارتخانه در قبال دریافت اطلاعاتی مفید برای دستگیری پسر اسامه بن لادن، تا سقف یک میلیون دلار جایزه می دهد.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، وزارت امور خارجه آمریکا روز پنج شنبه اعلام کرد که این وزارتخانه در اِزای دریافت اطلاعاتی که به دستگیری حمزه بن لادن، پسر «اسامه بن لادن» رهبر سابق و کشته شده القاعده کمک کند، تا سقف یک میلیون دلار جایزه می دهد.

وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد که حمزه «به عنوان یک رهبر به نمایندگی [از القاعده] در حال ظهور است» و اینکه «وی دست کم از آگوست ۲۰۱۵ با انتشار پیامهای صوتی و تصویری بر روی اینترنت از پیروان خود خواسته تا حملات علیه آمریکا و متحدان غربی آن را آغاز کنند».

افزون بر این، در بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا آمده است که حمزه بن لادن به نام «انتقام از قتل پدرش توسط نیروهای مسلح آمریکا در مه ۲۰۱۱» به تهدید آمریکا اقدام کرده است.

وزارت امور خارجه آمریکا در ژانویه ۲۰۱۷ حمزه را به عنوان یک «تروریست شناخته شده جهانی» معرفی کرد و متعاقب آن اعلام نمود که «تمام اموال و داراییهائی متعلق به حمزه بن لادن که در حوزه صلاحیت آمریکا قرار می گیرد، بلوکه می شود و اتباع آمریکا نیز از انجام معاملات با وی منع می شوند».

گفتنی است که «ایمن الظواهری» فرمانده ارشد القاعده در آگوست ۲۰۱۵ حمزه بن لادن را به عنوان عضو رسمی این گروه معرفی کرد. بر طبق بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا، اعلامیه ۲۰۱۵ الظواهری شامل یک پیام صوتی بود که در آن حمزه «خواستار اجرای حملات تروریستی در پایتخت کشورهای غربی شده بود».

لازم به ذکر است که اسامه بن لادن در دوم ماه مه ۲۰۱۱ توسط یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا در پاکستان کشته شد. در آن زمان، مقامات آمریکا اعلام کردند که جسد اسامه بن لادن به دریا انداخته شده است. گروه القاعده نیز چند روز پس از آن مرگ اسامه را تأیید کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
خیلی مسخره است، ایمن ظواهری رو دستگیر نمی کنند ولی دنبال حمزه بن سلمانن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟