آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
4بازدید

ام‌باپه خواهان جدایی از پاری سن ژرمن شد

پاری سن ژرمن به کمتر از ۲۰۰ میلیون یورو ام‌باپه را نخواهد فروخت. از رئال مادرید و منچسترسیتی به عنوان جدی‌ترین مشتریان ام‌باپه سخن به میان می‌آید و بعید به نظر می‌رسد که غیر از این دو باشگاه بزرگ هیچ باشگاهی توان خرید این بازیکن جوان را داشته باشد.

ستاره جوان پاری سن ژرمن در پایان فصل از علاقه خود برای جدایی از این تیم خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از لوپاریزین، کیلیان ام‌باپه فصل درخشانی را با پاری سن ژرمن تجربه کرد. این بازیکن جوان در فصلی که نیمار و کاوانی بیشتر بازی‌ها را به خاطر آسیب‌دیدگی از دست دادند توانست به تنهایی بار خط حمله پاری سن ژرمن را بر دوش بکشد و در ۳۷ بازی ۳۲ گل به ثمر یرساند.

ام‌باپه به عنوان بهترین بازیکن فصل لوشامپیونه و بهترین بازیکن جوان فوتبال فرانسه انتخاب شود. او به هنگام دریافت جوایز خود سخنانی بر زبان آورد که خبر از علاقه او به جدایی از پاری سن ژرمن می‌دهد. این بازیکن جوان که مشتریان زیادی دارد، در این باره اظهار کرد: دریافت این جایزه لحظه خاصی برای من است همچنان که نقطه تحول بزرگی هم به شمار می‌آید. من در پاری سن ژرمن تجارب زیادی به دست آورده‌ام و فکر می‌کنم که زمان تجربه کردن یک مسئولیت بزرگ‌تر برای من فرا رسیده است. زمان مناسبی برای یک تجربه جدید است. من چیزی را که به آن اعتقاد دارم بر زبان می‌آورم.

لوپاریزین تاکید کرد که پاری سن ژرمن به کمتر از ۲۰۰ میلیون یورو ام‌باپه را نخواهد فروخت. از رئال مادرید و منچسترسیتی به عنوان جدی‌ترین مشتریان ام‌باپه سخن به میان می‌آید و بعید به نظر می‌رسد که غیر از این دو باشگاه بزرگ هیچ باشگاهی توان خرید این بازیکن جوان را داشته باشد.

ام‌باپه خواهان جدایی از پاری سن ژرمن شد

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.