راز حلیم‌های پنبه‌ای فاش شد

کد خبر: ۹۰۳۲۳۳
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶ 03 June 2019
|
7035 بازدید
|
۴

رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبه‌ای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، شایعه‌هایی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت قرمز در تهیه و تولید حلیم در سطح شهر منتشر شد که بلافاصله با رد این شایعات توسط مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی این موضوع خاتمه پیدا کرد.
اما پس از رد این شایعه‌ها، شکایات متعددی در خصوص به کارگیری نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر این داشت تا با اعزام تیم‌های متعددی به مراکز تهیه و تولید حلیم در سطح شهر تهران بزرگ این موضوع را بررسی کنند.

در همین رابطه حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، بازرسان سازمان تعزیرات به همراه رئیس اتحادیه چلوکبابی تهران و کارشناس سازمان بهداشت و درمان به محل‌های مورد نظر اعزام شدیم و به بررسی موضوع پرداختیم.

وی افزود: پس از بررسی‌های انجام شده توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان مشخص شد که در حلیم‌های تهیه شده نخ و پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.

ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند.

وی افزود: پس از تهیه حلیم با گوشت‌های مورد نظر، کارشناس سازمان بهداشت با بررسی که از حلیم تهیه شده انجام داد، متوجه شده که گوشت‌های داخل حلیم به صورت پنبه مانند درآمده است و تقریبا شبیه به مواردی است که توسط شهروندان به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت شده بود.

رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به پخت دوباره حلیم با گوشت گردن گوسفندی، گفت: پس از تهیه حلیم برای مرتبه دوم، باز هم شاهد پنبه‌ای شدن گوشت‌های داخل حلیم شدیم این موضوع توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان نیز تایید شد.

وی درباره علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز داخل حلیم، اظهار کرد: پس از مشاهدات این صحنه؛ کارشناس سازمان بهداشت و درمان علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود ماده پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.

گلوتن گندم باعث پنبه‌ای شدن گوشت قرمز در حلیم است

ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلیم به باید به صورت مداوم مواد آن هم زده شود، خاطرنشان کرد: انجام این عمل باعث پس دادن آب در حلیم می‌شود و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز باعث پنبه‌ای شدن گوشت می‌شود و مصرف کننده تصور می‌کند که در تهیه حلیم از پنبه به جای گوشت قرمز استفاده شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
سعید
|
Germany
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
.... مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند. *مگه میخواسته چای دم کنه و یا املت بپزه که به این سرعت حلیم پخته شد و تحویل داده شده؟ کمترین زمان برای پخت حلیم حدود 7 ساعت مداوم هست، برای رفع و رجوع ها ازمدل دیگری استفاده کنید!
پاسخ ها
من
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
ملتو چی فرض کردن واقعا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
عجب............
کیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
خیلی خودجوش یاد شخصیتی بنام جیگر افتادم تو سریال کلاه قرمزی.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟