آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

انگلیس: با آمریکا در خصوص ایران اختلاف داریم

وزیر خارجه انگلیس در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان ادعا کرده این کشور با آمریکا در خصوص ایران اختلاف دارد.

به گزارش تسنیم، «جرمی هانت»، وزیر امور خارجه انگلیس در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان گفته این کشور با آمریکا در خصوص مجموعه‌ای از مسائل از جمله ایران و تغییرات جوی اختلاف دارد.

وی بعد از استقبال از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در فرودگاه استانستد لندن در مصاحبه با «ماتیو چنس»، مجری سی‌ان‌ان گفت: «جای شگفتی نیست که حیطه‌هایی وجود دارد که اختلاف داریم. در خصوص پاره‌ای مسائل از جمله تغییرات جوی، توافق هسته‌ای ایران اختلاف داریم.»

وزیر خارجه انگلیس اضافه کرد: «ما فکر می‌کنیم اضطرار جوی وجود دارد و دنیا بایستی در این خصوص اقدام کند.» ترامپ پیش از این مسائل مربوط به مشکلات جوی را رد کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

الناز۱۳۹۸/۰۳/۱۳ ۱۶:۳۷

گول این روباه پیر رو نخورید

بهرام۱۳۹۸/۰۳/۱۳ ۱۶:۲۷

اگر کسی تا کنون هست که بگوید به انگلیسی ها اعتماد دارم یا اعتماد کنیم حتما بدانید این شخص یا دیوانه است یا مشکل روانی دارد باید به دکتر مراجعه کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.