آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
0بازدید

تصمیم جدید دولت برای تنظیم بازار مرغ

یک مقام مسئول در ستاد تنظیم بازار از تصمیم جدید دولت برای تنظیم‌بازار گوشت مرغ خبر داد و گفت: تامین نهاده‌ها با نرخ مناسب و پیش‌خرید مرغ از زنجیره بزرگ تولیدی این کار در دستور کار قرار گرفت.

یک مقام مسئول در ستاد تنظیم بازار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به منظور تامین ذخایر استراتژیک مرغ کشور و ورود قدرتمند شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان مباشر خرید کالاهای اساسی دولت، برنامه تامین به موقع ذخایر در دستور کار قرار گرفته است که بر اساس آن، از محل قراردادهای پیش‌خرید گوشت مرغ در قبال تامین مناسب و به موقع نهاده‌ها با نرخ و تسهیلات ویژه، این ذخایر تامین خواهد شد.

وی افزود: در واقع با تصمیم دولت، تامین نهاده‌ها با نرخ مناسب و پیش‌خرید مرغ از زنجیره بزرگ تولیدی این کار در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته این مقام مسئول در ستاد تنظیم بازار، با این تصمیم دولت، در آینده‌ای نزدیک بازار گوشت مرغ به تعادل رسیده و با اجرای دقیق این برنامه نیز، ذخیره‌سازی مناسب صورت گرفته و بازار در آرامش، به تامین مایحتاج مردم اقدام خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۳۱ ۱۲:۱۶

سلام
روسای اتاق اصناف وسرمایه داران نظارت بر قیمت روی اجناس ندارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.