آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
2بازدید
۲

روزنامه ژاپنی: ظریف بزودی به توکیو سفر خواهد کرد

روزنامه ژاپنی: ظریف بزودی به توکیو سفر خواهد کرد
روزنامه ژاپنی به نقل از منابع دپیلماتیک نوشت: محمد جواد ظریف قرار است در سفر به ژاپن در مورد وضعیت تنگه هرمز با مقامات ژاپنی گفتگو کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ژاپن تایمز در حالی خبر سفر وزیر خارجه ایران به توکیو منتشر می‌کند که «تاکئو موری» معاون وزیر خارجه این کشور روز گذشته با ظریف در تهران دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار، با اشاره به گفتگو‌های سازنده‌اش با معاون سیاسی وزارت امور خارجه گفت: توکیو برای روابط با تهران و تداوم رایزنی‌ها اهمیت زیادی قائل است.

وزیر خارجه ایران نیز در این دیدار با اشاره به روابط خوب و سازنده دو کشور و همچنین سفر تاریخی و مهم نخست‌وزیر ژاپن به تهران و دیدار با مقام معظم رهبری، از ادامه رایزنی‌ها با ژاپن در خصوص روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای استقبال کرد.

همچنین سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و تاکئو موری معاون ارشد وزارت خارجه ژاپن در بیست و ششمین دور گفتگو‌های سیاسی دو کشور درباره برجام و تحولات منطقه رایزنی کردند.

در این نشست، گفتگو‌های صریحی در مورد روابط دوجانبه و راه‌های گسترش آن به عمل آمد و طرفین در خصوص تحولات مربوط به برجام و اوضاع منطقه خلیج فارس و آسیای غربی با یکدیگر تبادل نظر کردند.

معاونان وزیران امور خارجه دو کشور همچنین با اشاره به اهمیت سفر اخیر نخست وزیر ژاپن به تهران، علاقه مندی خود را به ادامه مشورت‌های عالیرتبه سیاسی ابراز کردند.

دور قبلی گفت: وگو‌های سیاسی ایران و ژاپن با حضور عراقچی و موری روز شنبه ۱۲ اسفند ۹۶ در تهران برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۵/۲۸ ۰۹:۵۹

نخست وزیر ژاپن دو ماه پیش ایران بود معاون وزیر امور خارجه ژاپن هم دیروز ایران بود حالا ظریف می خواهد به ژآپن برود چکار کند . این همه « دیپلماسی فعال» چه نتیجه ای داشته است

علی۱۳۹۸/۰۵/۲۸ ۰۰:۰۷

امریکا فنلاند ژاپن روسیه و... چقدر خرج سفرهاش میشه !!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.