آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
1بازدید
۰

آتش سوزی کارخانه ایزوگام در جاده کلات-مشهد

مدیر منطقه ۲ عملیات آتش‌نشانی مشهد از مهار آتش سوزی کارخانه تولید ایزوگام در جاده مشهد کلات باتلاش آتش نشانان ۸ ایستگاه عملیاتی خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سرآتشیار محسن اسدی گفت: ساعتی قبل در پی تماس تلفنی نگهبانان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در یکی از انبار‌های مواد اولیه یک کارخانه تولید ایزوگام در جاده مشهد به کلات، ستاد فرماندهی با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله ۴۰ آتش‌نشانان را از ایستگاه‌های ۷، ۴۵، ۲۹، ۳۷، ۸، ۳۸، ۶ و ۴۲ سازمان آتش نشانی شهر مشهد را به همراه خودرو‌های سبک و سنگین اطفای حریق به محل حادثه اعزام کرد.

مدیر منطقه ۲ عملیات آتش‌نشانی مشهد خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان به محض حضور در محل مشاهده کردند حریق در یکی از سوله‌های این مجموعه به وسعت ۳۰۰ متر مربع به وقوع پیوسته و شعله‌های سرکش آتش در حال گسترش به سایر قسمت‌های این کارخانه است که بلافاصله به چندین گروه تقسیم و ضمن مهار آتش‌سوزی عملیات اطفاء کامل حریق را انجام دادند.

وی افزود:خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیب نرسیده و علت دقیق وقوع این آتش سوزی توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.