درگیری و فحاشی هواداران مرد در لیگ برتر زنان!
در هفته چهارم لیگ برتر فوتسال بانوان هواداران مرد دو تیم با یکدیگر درگیر شدند.
به گزارش تابناک ورزشی، در هفته چهارم لیگ برتر فوتسال بانوان و در جریان دیدار تیم های شهروند ساری و دریژنو فرخ شهر که به میزبانی ساری برگزار شد. چند تماشاگر مرد از هر دو تیم با هم درگیر شدند. لیلا بریانیان، سرپرست تیم دریژنو در این مورد گفت: ما در ساری مهمان بودیم و اولین جایی هم بود که ورود مردان آزاد بود. آقایان هوادار ساری پشت دروازه مانشسته بودند که یکی از آنها به بازیکن تیم ما فحاشی کرد.
او در این مورد افزود: آقایان هوادار تیم ما که در سالن بودند بعد از این اتفاق ناراحت شدند و به هواداران تیم ساری گفتند چرا توهین میکنید و در نتیجه تماشاچیها بهم ریختند و با هم درگیر شدند. باید این را هم بگویم که شروع بازی بدون حضور نیروی انتظامی بود و حتی این موضوع را به ناظر بازی هم گفتیم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
فرهنگ باید درست شود این تازه آغاز کار است .
حذف تماشاگر پاک کردن صورت مساله است!
نقشه ی از پیش طراحی شده مرتبط با حضور خانمها در استادیومه
مطابق تمام شواهد این مردها هستند که همه درگیری های استادیوم ها را راه می اندازند و بنابراین ورود مردها - نه زنها - باید ممنوع شود.
ظاهرا در این بازی عمدا حضور مردان آزاد بوده. عمدا نیروی انتظامی حضور نداشته و عمدا این ها به هم فحاشی کرده اند تا بعد بگویند دیدید ما گفتیم که اینطور نمی شود.
برنامه ریزی بوده!
با رصد اوضاع سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور می فهمیم چرا مردم دنیا از آمدن به ایرن هراس شدیدی دارند. چرا با افرادی که آبروی ایرانیان را در دنیا می ریزند برخورد شدید نمی کنند؟
به نظرم اگه قراره جو ورزشگاهها بهتر بشه، جای خانما باید کلا ورود آقایان رو ممنوع کنن :))
برای همین فیقا ه تاکید غرب اصراردارد که در ایران وسایر کشورهایی که اسلامی است باید زنان برن تو مردان مردان هم برند تو زنان حالا حساب کنید اتفاقات فوتبال که همیشه با هوچی گری است اتفاق بیافتد چی می شود
تماشاي فوتسال زنان توسط مردان آزاده ولي تماشاي فوتبال مردان توسط زنان منع شرعي داره؟!!!!!!!!
٢٥٠٠ سال فرهنگ !!!
عجب فیلمی درست کردند
اه می گفتید که اگر خانوادگی شد مشکل حل می شود و فحاشی ها تمام می شود؟
خخخخه
هنوز خبر نداری که زنان الان از مردها بدتر شدن و در بعضی مواقع که درگیری پیدا می کنند فحاشی می کنند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.