ضبط وثیقه ۳۰ میلیاردی یکی از متهمان پرونده پتروشیمی

کد خبر: ۹۲۳۶۷۱
|
۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲ 14 September 2019
|
7123 بازدید
قاضی مسعودی مقام اعلام کرد: یکی از متهمان پرونده پتروشیمی که در دادگاه حاضر نشده و وثیقه ۳۰ میلیاردی را هم تأمین نکرده، دستور بازداشت و ضبط وثیقه وی صادر شد.

به گزارش فارس، قاضی مسعودی مقام در پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی خطاب به وکیل متهم فرزاد محبوبی آذریان اعلام کرد: ما در تاریخ ۲۳ مرداد ۹۸ ابلاغ کردیم که در دادگاه حاضر شود و به دلیل حاضر نشدن ایشان وثیقه ۳۰ میلیاردی در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد:، اما ایشان نه تنها حاضر نشده قرار وثیقه نیز تأمین نشده به همین دلیل وثیقه ۳۰ میلیاردی به نفع دولت ضبط می‌شود و دستور بازداشت ایشان نیز صادر خواهد شد.

قاضی مسعودی مقام گفت: به وکیل ایشان تذکر دادیم، اما به آن توجهی نشده به همین دلیل وثیقه ۳۰ میلیارد تومانی فردا صبح برای دستور ضبط، به دادستانی تهران اعلام خواهد شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا
الی گشت