آخرین خبرویدیویی از حمید علیدوستی و ترانه علیدوستی که میلیونی شد
2بازدید

اعلام آمادگی کردها برای پیوستن به ارتش سوریه

شورای سوریه دموکراتیک که بخش اعظم آن را شبه نظامیان کُرد تشکیل می‌دهند از آمادگی مشروط خود برای پیوستن به ارتش سوریه خبر دادند.

شورای سوریه دموکراتیک که بخش اعظم آن را شبه نظامیان کُرد تشکیل می‌دهند از آمادگی مشروط خود برای پیوستن به ارتش سوریه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الهام احمد، رئیس هیات اجرایی شورای سوریه دموکراتیک در سخنانی اعلام کرد که نیروهای کرد در شمال شرق سوریه آماده پیوستن به ارتش این کشور هستند، اما ابتدا باید ساختار ارتش بازسازی شود.

وی در این باره گفت: ما آماده پیوستن به ارتش سوریه هستیم؛ اما پس از بازسازی ساختار و تغییر آن. اگر با دولت سوریه درباره اداره منطقه به توافق برسیم، آن زمان، آری، آماده پیوستن به ارتش خواهیم بود.

الهام احمد افزود: این اتفاق نمی‌تواند طی چند ساعت رخ دهد و باید در وهله اول مذاکراتی با دمشق انجام شود.

این مقام کرد ادامه داد: وزارت دفاع (سوریه) بیانیه‌ای صادر کرد که در آن ما را مانند مجرم خطاب قرار داد و به همین دلیل نیروهای قسد (سوریه دموکراتیک) به آنها پاسخ منفی دادند. باید بنشینیم و توافق کنیم که چگونه با یکدیگر ادغام شویم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.