پیش بینی افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها

کد خبر: ۹۳۸۸۰۷
|
۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲ 21 November 2019
|
4051 بازدید
هفته آینده در کلانشهر‌ها مانند تهران، اراک، تبریز، اصفهان، قم و قزوین افزایش آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود.

آقای اصغری در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به خروج سامانه بارشی در پایان وقت امروز از کشورمان گفت: پدیده آلودگی هوا هفته آینده برای کلانشهر‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اکنون این پدیده بارشی در نیمه شرقی کشور فعال است، گفت: هموطنان در خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، یزد و کرمان شاهد بارش‌های پراکنده هستند.

کارشناس هواشناسی با اشاره به اینکه این پدیده بارشی به نیمه شرقی کشور رسیده است، گفت: احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

وی گفت: همچنین در تنگه هرمز به ویژه بخش شرقی نیز منتظر رگبار و تگرگ هستیم.

اصغری برای آذربایجان شرقی کاهش دما تا ۸ درجه زیر صفر و برای سراب تا ۹ درجه زیر صفر پیش‌بینی کرد.

اصغری همچنین برای سواحل دریای خزر بارش برف و باران، کاهش دید به علت وجود مه و مواج بودن دریا و رسیدن ارتفاع موج به دو و نیم تا سه متر در مناطق فراساحلی پیش بینی کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟