آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
3بازدید

بازدید روحانی و گفتگو با مردم زلزله‌زده

رئیس‌جمهور با حضور در روستای زلزله‌زده دستجرد میانه از نزدیک با مردم آسیب دیده این روستا دیدار و با آنان گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جریان این بازدید با حضور در تعدادی از چادر‌های اسکان موقت زلزله‌زدگان و گفتگو با آنان ضمن دلجویی از آسیب‌دیدگان در جریان اقدامات انجام شده و روند کمک‌رسانی‌ها قرار گرفت.

مردم آسیب دیده روستای دستجرد در این بازدید که در یک فضای صمیمی انجام شد، مشکلات و نیازمندی‌های ضروری خود را با رئیس جمهور در میان گذاشتند.

یکی از خانواده‌های آسیب دیده از زلزله که از خانواده معظم شهدا بوده و ۳ نفر از اعضای این خانواده در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نایل آمده اند، ضمن ابراز خوشحالی از حضور رئیس جمهور در روستای دستجرد و با قدردانی از کمک‌رسانی‌های انجام شده، برخی از مشکلات باقیمانده را در راستای بهبود وضعیت مردم روستا مطرح کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.