آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
3بازدید

سهم زیاد خودروهای سواری در تولید گازهای آلاینده

براساس آخرین سیاهه انتشار، سهم آلودگی خودرو‌های سواری در تولید مستقیم ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون ۳ درصد تعیین شده است. اما خودرو‌های سواری در تولید آلاینده‌های ثانویه نقش زیادی ایفا می‌کنند که متاسفانه مسئول مربوطه این بخش بی توجهی کرده است.

سهم زیاد خودروهای سواری در تولید گازهای آلاینده

سرپرست ستاد معاینه فنی شهرداری تهران اعلام کرد که خودرو‌های سواری در تولید مستقیم ذرات معلق ۳ درصد نقش دارند؛ اما در تولید آلایندگی‌های ثانویه از جمله گاز‌های سرطان زا، نقش اساسی دارند.

به گزارش «تابناک»، حسین مقدم در گفتگو با ایسنا، در واکنش به سخنان برخی قطعه سازان مبنی بر این که خودرو‌های سواری در تولید آلودگی هوا تنها ۳ درصد نقش دارند، گفت: براساس آخرین سیاهه انتشار، سهم آلودگی خودرو‌های سواری در تولید مستقیم ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون ۳ درصد تعیین شده است. اما خودرو‌های سواری در تولید آلاینده‌های ثانویه نقش زیادی ایفا می‌کنند که متاسفانه مسئول مربوطه این بخش بی توجهی کرده است.

وی با بیان اینکه شاخص آلودگی هوا که به صورت روزانه از سوی شرکت کنترل کیفیت هوا اعلام می‌شود بر مبنای بالاترین آلایندگی که معمولا ذرات معلق است اعلام می‌شود، گفت: خودرو‌های سواری در تولید گاز‌های آلاینده از جمله مونواکسید کربن، اکسید‌های ازت که سرطان زا هستند نقش زیادی ایفا می‌کند که متاسفانه نقش خودرو‌های سواری نادیده گرفته شده است.

سرپرست ستاد معاینه فنی شهرداری تهران افزود: خودرو‌های سواری در تولید مستقیم ذرات معلق ۳ درصد نقش دارند، اما در تولید آلایندگی‌های ثانویه، نقش اساسی دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.