آخرین خبرگرینلند به توافقنامه امنیتی با آمریکا رای داد
3بازدید

وعده جانسون در حمایت از نیسان

دنیای اقتصاد: بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا که تنها چند روز تا انتخابات عمومی در کشورش فاصله دارد و این روزها مشغول کمپین انتخاباتی است، متعهد شده پس از خروج بریتانیا از اتحادیه‌اروپا (برگزیت) از خودروسازان نظیر شرکت‌ نیسان حمایت خواهد کرد.
 
کارخانه نیسان در غرب انگلیس، بزرگ‌ترین تاسیسات تولید خودرو در این کشور محسوب می‌شود. جانسون در پاسخ اینکه آیا او می‌تواند تداوم فعالیت کارخانه نیسان را تضمین کند، گفت: «البته برای اینکه بتوانیم چرخه عرضه را مورد حمایت قرار دهیم از نیسان حمایت می‌کنیم و اطمینان حاصل می‌کنیم که سرمایه‌گذاران در کشور ما حضور داشته باشند.»
 
او تصریح کرد که پس از برگزیت دولت از خودروسازان حمایت خواهد کرد و قرار نیست چرخه عرضه قطعات با خروج بریتانیا از اتحادیه‌اروپا مختل شود. پیش‌تر نیسان هشدار داده بود اگر برگزیت مصادف شود با اعمال تعرفه‌های تجاری بین بریتانیا و اتحادیه‌اروپا، موجودیت کارخانه ساندرلند این شرکت در هاله‌ای از ابهام قرار خواهد گرفت.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.